Про нагальні питання життєдіяльності Тарутинської селищної ради

Друк

 

       13 вересня 2021 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду  з  керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.

       За інформацією керівників комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради усі заклади та установи працюють  у штатному режимі.

       На даний  час хворих на COVID-19 12 чол. Під наглядом медиків перебувають 4 контактних осіб. Станом на 13 вересня вакциновано 2211 чол., з них дві дози вакцини отримали 1279 чол., одну – 932 чол.

      Наразі постає питання забезпечення інсуліном хворих на цукровий діабет. Тарутинським селищним головою С.Чернєвим було запропоновано датувати з місцевого бюджету придбання інсуліну. Також, по даному питанню буде додатково надано роз’яснення головного лікаря КНЗ «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» А.Кияніченко.

      Після заслуховування начальника відділу земельних ресурсів С.Деде щодо роботи відділу, заступник селищного голови В.Дундер вніс пропозицію створити електронний реєстр заяв з земельних питань для швидкого реагування. На даний час надійшло близько 2 тисяч заяв, з них розглянуто половина заяв та надані попередні відповіді. Робота з розгляду заяв продовжується.

       В ході апаратної наради селищний голова повідомив, що на розгляд  чергової сесії Тарутинської селищної ради виноситься питання  збільшення вартості харчування дітей у дошкільних навчальних закладах на 3 грн. (З травня 2021 року харчування для всіх дітей у закладах освіти безкоштовне).

      Крім того, були розглянуті інші питання стосовно діяльності структурних підрозділів селищної ради: про роботу центральної лікарні, про проведення масових заходів у вересні місяці відділом культури і туризму, про виконання доходної частини місцевого бюджету,  про роботу з платниками податків та інші.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь