Георгій Казанжи з смт Березине срібний призер Чемпіонату України з вільної боротьби

Друк

 

      8-9 вересня 2021 року у житомирському спорткомплексі "Динамо" проводився Чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків віком від 19 до 23 років, у якому взяли участь 160 спортсменів з 20 областей України. За підсумками чемпіонату сформований склад збірної команди України, котра першого листопада представлятиме Україну на Чемпіонаті світу з вільної боротьби у столиці Сербії Белграді.

      Серед кращих борців України, що змагались у Житомирі, був Георгій Казанжи – вихованець Тарутинської  дитячо-юнацької спортивної школи, уродженець смт Березине. Дев’ятнадцятирічний спортсмен все сміливіше пробує свої сили у схватках з найсильнішими суперниками, і робить це досить успішно.  У Житомирі Георгій виступив у ваговій категорії до 57 кг та завоював срібло чемпіонату України.

     Вітаємо Георгія з великим успіхом у спортивній кар’єрі та бажаємо подальших перемог і досягнень! Вітаємо першого тренера Г. Казанжи  - Калака Григорія Семеновича, який виховав та продовжує виховувати плеяду талановитих спортсменів!

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь