Свято Першого Дзвоника у Березинському НВК

Друк

 

     

Свято Першого Дзвоника у Березинському НВК

        Перший Дзвоник  завжди особлива подія як для учнів та їх батьків, так і для вчителів. Для кожного школяра початок осені – це зустріч з друзями та вчителями, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

         Завжди радісно, весело та креативно проходять шкільні свята у Березинському НВК, не стала винятком і сьогоднішня подія – Свято Першого Дзвоника. Яскраво прикрашена сцена в центральному парку селища, де проходило свято, гарно оформлені фотозони «З 1 вересня!», усміхнені та життєрадісні  діти додавали усім присутнім піднесеного настрою. Серед усіх учнів школи святково вдягнених особливо гарно та урочисто виглядали майбутні випускники школи – учні 11 класу, бо для них цей день – їх останній перший дзвоник.

         На свято Першого Дзвоника до Березинського навчально-виховного комплексу завітав Тарутинський селищний голова Сава Чернєв. Звертаючись до учнів, селищний голова побажав їм успіхів, гарного настрою, прагнення до нових знань, віри в свої сили та надійних друзів, а їх батькам – терпіння та розуміння. Сава Чернєв висловив слова вдячності вчителям за їх самовіддану працю, розуміння, мудрість і турботу та побажав міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів. Селищний голова вручив директору школи сертифікат на 30 000 грн. для поїздки учнів Березинського НВК у Одеській дельфінарій.

        Зі святом Першого Дзвоника та Днем знань всіх присутніх також привітали директор Березинського НВК Дмитро Сметана та староста Березинського старостинського округу Сергій Сіваєв. За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління директор НВК вручив вчителям школи Подяки відділу освіти, молоді та спорту селищної ради.

         Найбільшу увагу  на урочистому заході приділили 38 першокласникам, тому що вони розпочинають свій шлях у світ знань та нових відкриттів. Від одинадцятикласників, вчителів та батьків для них пролунали теплі напутні слова, вірші та пісні. А, щоб «першачки» комфортніше почували себе у великій шкільній родині, старші учні виконали разом з ними руханку.

          Символічний «перший дзвоник» скликав учнів до чистих, світлих, відремонтованих та затишних класів на перший урок у новому навчальному році.

           Селищний голова С.Чернєв оглянув приміщення школи, оснащення учбових кабінетів та ресурсну кімнату та зазначив, що в школі створені належні умови для проведення якісного навчально-виховного процесу, впорядкована прилегла територія. З керівництвом школи селищний голова обговорив питання щодо діяльності навчального закладу, які потребують першочергового вирішення.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь