Вручення почесних нагород мешканцям Тарутинської громади

Друк

 

   

Вручення почесних нагород мешканцям Тарутинської громади.

 

       Указом Президента України від 7 травня 2021 року за вагомий особистий внесок матерів у виховання дітей, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку творчих здібностей та формування високих духовних і моральних якостей дітей трьом багатодітним матерям Тарутинської громади було присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

        15 липня голова Болградської райдержадміністрації Геннадій Бамбура та Тарутинський селищний голова Сава Чернєв вручили посвідчення та нагрудні знаки «Мати-героїня»: Бойко Ользі, матері 5 дітей; Василакій Галині, матері 6 дітей; Євчевій Альоні, матері 8 дітей.

        Голова Болградської РДА, вітаючи матерів-героїнь, відзначив,  що вшанування матері є одним із святих обов’язків людини та  подякував жінкам за невтомну працю і материнський подвиг, за те, що подарували своїм дітям життя, навчили любити і творити добро.

       15 липня в Україні відзначається день миротворця. Користуючись нагодою, Геннадій Бамбура вручив Почесну грамоту Болградської РДА Залевському Івану за сумлінне виконання військового обов’язку, професійні та моральні якості, бойовий досвід, вагомий особистий внесок у забезпечення миру та безпеки в гарячих точках світу, відданість Батьківщині та Збройним силам України.

     Голова РДА від імені Болградської районної ради вручив Почесну грамоту за високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, вагомий особистий внесок у співпраці з органами місцевого самоврядування району та з нагоди святкування Дня державної служби України, який відзначався нещодавно, головному спеціалісту Тарутинського відділу соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю Узун Ганні.

                              

                                                                                                                             

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь