Голова Болградської РДА та Тарутинський селищний голова відвідали центральну лікарню та центр первинної медико-санітарної допомоги

Друк

 

           В рамках робочого візиту до Тарутинської громади голова Болградської РДА Геннадій Бамбура з Тарутинським селищним головою Савою Чернєвим відвідали комунальні некомерційні заклади «Тарутинська центральна лікарня» та «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги».

      Головний лікар центральної лікарні Ю.Савицький ознайомив голову РДА з приймально-діагностичним відділенням лікарні. Г.Бамбура відмітив якість проведеного ремонту у відділені та добре сучасне оснащення палати інтенсивної терапії.

      Голова РДА та Тарутинський селищний голова також побували у дитячому та хірургічному відділеннях центральної лікарні. У дитячому відділенні керівники оглянули щойно завершений ремонт внутрішніх приміщень та залишились задоволеними проведеною роботою. У хірургічному відділенні голову РДА ознайомили з операційним блоком, в якому встановлене сучасне обладнання - лапараскопічна стійка.

      Головний лікар ЦЛ Ю.Савицький відмітив, що керівництво громади приділяє багато уваги створенню належних умов в лікарні. Ремонт у дитячому відділенні, придбання обладнання для операційної, придбання нового генератора здійснені за рахунок коштів місцевого бюджету. Крім того, за кошти місцевого бюджету буде проведений ремонт у хірургічному відділенні лікарні. А за кошти спецрахунку лікарні для палати інтенсивної терапії приймально-діагностичного відділення центральної лікарні були придбані апаратура, меблі, а також проведений ремонт.

       Голова Болградської РДА поцікавився забезпеченням киснем Тарутинської лікарні. У ході ознайомлення голови РДА з  лікарнею, Тарутинським селищним головою та головним лікарем центральної лікарні було порушено питання щодо необхідності придбання апаратури та оснащення для малої операційної приймально-діагностичного відділення.

      У КНЗ «Тарутинський ЦПМСД» заступник головного лікаря закладу І. Пулєва ознайомила Г.Бамбуру з ходом вакцинації населення і медичних працівників Тарутинської громади.

      Візит до центральної лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги керівництва Болградської РДА та Тарутинської селищної ради був плідним. Голова РДА запевнив у підтримці щодо фінансування галузі охорони здоров’я Тарутинської громади. Надання якісної, вчасної медичної допомоги населенню - це спільна справа медичних працівників та органів місцевої влади.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь