Урочиста зустріч рою «Патріот» Тарутинського НВК Тарутинської селищної громади з Всеукраїнського етапу гри «Сокіл» («Джура»)

Друк

 

9липня 2021 року були підведені підсумки та відбулось нагородження переможців Всеукраїнського етапу гри «Сокіл» («Джура»), який проходив у м.Кропивницький з 1 по 10 липня.

Рій «Патріот» Тарутинського НВК Тарутинської селищної ради посів ІІІ місце у ІІІ Всеукраїнському етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри  зі стройового Впоряду.

Джура рою "Патріот" Пульбер Богдан посів ІІІ місце у індивідуальному заліку зі стрільби. Таким чином Богдан став бронзовим призером України зі стрільби з пневматичної гвинтівки.

Сьогодні ввечері батьки та керівництво Тарутинської селищної ради організували урочисту зустріч рою «Патріот». Вигуками «Молодці!» та святковим фейєрверком зустрічали призерів Всеукраїнської гри.  Стомлені, але щасливі з великими позитивними емоціями від насичених днів змагань, нових знайомств, різноманітних локацій, екскурсій та творчо-виховних заходів, прибули патріоти до рідного селища.

Вітаючи дітей, Тарутинський селищний голова Сава Чернєв відмітив, що рій «Патріот» це наші герої, це гордість всієї Тарутинської громади та Одеської області. Кожного дня майже всі мешканці Тарутинської громади спостерігали за виступами рою «Патріот» та вболівали за наших дітей, які гідно виступили на Всеукраїнському рівні.  ІІІ місце - це прекрасний результат серед 22 роїв України. Сава Чернєв висловив слова вдячності дітям, батькам, виховникам та водію шкільного автобусу. Особливі слова вдячності були адресовані виховнику Григорію Церковному за відмінну підготовку команди. Тарутинський селищний голова запросив рій «Патріот» на солодкий стіл до кафе «Пікнік».

Вітаємо рій «Патріот» і його наставника  із високим результатом. Зичимо  здоров’я, миру, подальших успіхів, творчих злетів і нових досягнень!

     

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь