«Велике будівництво» в Тарутинській громаді

Друк

 

      В рамках програми Президента України «Велике будівництво» в Тарутинській громаді проводяться ремонтні роботи на дорогах державного значення Т-16-44 КПП «Лісне» - КПП «Малоярославець-Перший» та Т-16-27 КПП «Серпневе» - Тарутине - Арциз – Сарата.

      Цього року дорогу Т-16-44 заплановано відремонтувати капітальним та поточним середнім ремонтом. Вже влаштовано 9 кілометрів асфальтобетону на ділянці протяжністю 18 кілометрів (км 41 – км 59), яка  з’єднує КПП «Малоярославець-Перший» з смт Тарутине. Ремонтні роботи виконують генпідрядна організація ТОВ «Автомагістраль-Південь» та субпідрядна організація ТОВ «Парітетбудінвест».

       Зараз тривають роботи з капітального ремонту дороги у селищі Тарутине. Підрядна організація виконує роботи з розбирання старої основи дорожнього одягу та земляного полотна.

       Також, ведуться роботи з капітального ремонту на ділянці дороги Т-16-44 км 34 – км 36 біля селище Березине.

       Керівництво громади сподівається, що ремонт доріг буде проведено якісно та дороги прослужать тривалий час, бо якісні дороги – це запорука безпеки дорожнього руху та покращення сполучення між населеними пунктами громади і обласним центром, це запорука успішного розвитку громади!

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь