Тарутинський селищний голова Сава Чернєв привітав випускників Серпневського НВК з отриманням атестатів

Друк

 

        Красиві, впевнені, сповнені мрій і надій – саме такими були сьогодні випускники Серпневського навчально-виховного комплексу, яким в урочистій обстановці вручали  атестати про повну загальну середню освіту.

        У заході з нагоди вручення атестатів взяли участь: Тарутинський селищний голова С.Чернєв, заступник селищного голови І.Долгорук, староста смт.Серпневе В.Добровольський, керівник Серпневського НВК Г.Кирма, вчителі школи, батьки, рідні та друзі випускників.

       Урочистість проходила в парку біля Серпневської школи. Гелеві кульки та зірки, які  яскраво прикрашали сцену парку,  додавали ще більшого почуття свята та важливості події.        

       Селищний голова С.Чернєв привітав випускників з закінченням навчання у школі і отриманням документа про повну загальну середню освіту, та побажав успіхів, реалізації задумів і планів, невичерпної енергії, віри в завтрашній день, надії у власні сили. Селищний голова вручив золоту медаль Олені Жежу, яка удостоєна цієї  нагороди за високі досягнення у навчанні. Крім того, С.Чернєв вручив Олені як медалістці цінний подарунок – планшет і всім випускникам школи – флешки.

      Такі подарунки (флешки, а медалістам ще і планшети) отримали усі випускники Тарутинської громади за рішенням депутатського корпусу Тарутинської селищної ради і підтримки селищного голови С. Чернєва.

       З напутніми словами та найкращими побажаннями до випускників звернулись директор школи Г.Кирма, староста селище Серпневе В.Добровольський, вчителі та батьки.

      Молоді, перспективні, здатні втілити мрії в реальність - це наші випускники, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. Міцного здоров’я вам, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму! Щасти вам у всьому! В добру путь!

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь