ПРИВІТАННЯ ТАРУТИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ САВИ ЧЕРНЄВА З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТА УКРАЇНИ

Друк

З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТА УКРАЇНИ!

6 червня 2021 року в Україні визначено Днем журналіста. Ця дата встановлена для відзначення на державному рівні Указом Президента України № 251/94 від 25 травня 1994 року. Саме 6 червня 1992 року в Брюсселі Національну спілку журналістів України прийняли до Міжнародної федерації журналістів.

Журналіст – це не просто професія, це, насамперед, непроста і вкрай відповідальна суспільна справа, яка потребує від фахівців постійного пошуку подій для висвітлення та їх об’єктивного донесення до соціуму через засоби масової інформації.

Повсякденне служіння справі, самовідданість, оперативність, професійність – саме такими словами можна охарактеризувати журналістів. До їхньої думки прислухаються, а результати їхніх праць використовують у власній роботі фахівці у різних сферах.

Щиро вітаю колектив газети «Знамя Труда» та всіх журналістів з професійним святом та бажаю великих тиражів, поповнення читацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного добробуту, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики. Нехай не зраджує вас удача і творче натхнення!

З повагою,
Тарутинський селищний голова
Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.