ПРАЦІВНИКИ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИЄДНАЛИСЯ ДО АКЦІЇ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

Друк

Щорічно, навесні проводиться Всеукраїнська акція “За чисте довкілля”. Тож і наша громада не є виключенням, як і завжди вже стало доброю традицією навесні дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища. Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ми з вами проживаємо.

11 квітня працівники усіх структурних підрозділів та комунальних установ Тарутинської селищної ради приєдналися до проведення акції «За чисте довкілля».

Спільними зусиллями була очищена від сміття велика територія на околицях селища Тарутине. 

Запрошуємо усіх мешканців громади, керівників та працівників підприємств та організацій, підприємців приєднатися до акції «За чисте довкілля» та взяти участь у благоустрої, покращенні санітарного стану довкілля та озеленення населених пунктів і прилеглих територій, а також  прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, господарських майданчиків та територій установ, підприємств і організацій.  

Кожен житель громади повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, навколо свого селища чи села, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я людей і краси нашої громади!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.