Звернення Тарутинського селищного голови Сави Чернєва

Друк

Шановні мешканці Тарутинської громади!

14 січня ворог знову атакував об’єкти критичної інфраструктури країни, що завдало шкоди роботі енергосистеми. У зв’язку з чим, ще більше зріс дефіцит електроенергії.

Відремонтувати пошкодження після кожної наступної атаки ворога все складніше й складніше. Крім того, на проведення ремонтних робіт потрібен час.

Станом на 16 січня, у багатьох областях, в тому числі в Одеській області, застосовуються екстрені відключення. Графіки стабілізаційних відключень поки не діють. Як зазначає Міненерго та НЕК Укренерго, така ситуація може тривати найближчі дні.

Лінії електропередач, на яких знаходяться об’єкти критичної інфраструктури постійно заживлені. Тому, ті житлові будинки, які знаходяться з ними на одній лінії, також забезпечені електроенергією.

Маємо набратись витримки. Енергетики всієї країни вже працюють над відновленням постачання електроенергії та стабілізацією ситуації.

У випадку відсутності електропостачання у ваших будинках більше 12-ти годин, треба звертатися до Колл – Центру ДТЕК Одеські електромережі, а також до новоствореного Колл – Центру з приводу відсутності електроенергії Болградської РВА з 8.00 до 18.00 години за телефоном: 068-859-13-02.

Тримаймося! Віримо ЗСУ та в енергетичний фронт! Їм сьогодні набагато складніші!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.