Благодійний ранок для дітей військовослужбовців

Друк

14 січня 2023 року в Тарутинському селищному Будинку культури пройшов благодійний ранок для дітей військовослужбовців, які захищають нашу Батьківщину.

У заході взяли участь Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та керівник благодійного  фонду «Шляхетна справа» Сергій Шутов.

Селищний голова привітав дітей зі святами та побажав їм міцного здоров'я, мирного неба, успіхів у навчанні та скорішої Перемоги. Сава Чернєв подякував БФ «Шляхетна справа» за тісну співпрацю з Тарутинською громадою та допомогу, що надає фонд, який цього разу став спонсором дитячого свята.

Сергій Шутов також привітав дітей військовослужбовців та наголосив, що благодійний фонд «Шляхетна справа» робить багато добрих справ заради сімей та дітей, які потребують підтримки у цей складний час та побажав здійснення заповітної мрії всіх українців.

Колективи художньої самодіяльності Тарутинського селищного будинку культури показали святкову театралізовану виставу та подарували присутнім неімовірні ємоції та хвилини радості.

По завершенню свята дітям військовослужбовців від БФ «Шляхетна справа» вручили подарунки, а родинам – продуктові набори.

Велике дякуємо та низький уклін нашим військовослужбовцям, які боронять неньку УКРАЇНУ та захищають нас від загарбників!

Усе заради Перемоги!

Слава Україні!

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.