В КНП «Тарутинський ЦПМСД» проводяться медичні скринінги дитячого та дорослого населення Тарутинської громади

Друк

В КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» продовжується проведення медичних скринінгів дитячого та дорослого населення Тарутинської ОТГ з метою профілактики та вчасної діагностики хворб як серед місцевих жителів, так і внутрішніх переселенців.

27 грудня відбувся візит мобільної бригади лікарів Обласної дитячої клінічної лікарні в рамках договору співпраці з ГО «Волонтерський рух» за підтримки  UNICEF  у складі дитячих лікарів-спеціалістів: Бусько Вікторії Миколаївни – педіатра, Андрющенко Наталії Володимирівни – кардіоревматолога, Полякова Олександра Євгеновича - невролога, Панюта Наталії Анатоліївни – офтальмолога, Терентьєвої Ірини Вікторівни – ендокринолога. Прийом пацієнтів дитячого віку відбувся на базі амбулаторії загальної практики сімейної медицини смтТарутине. Було оглянуто:  лікарем-педіатром – 12 дітей; лікарем-кардіоревматологом – 20 дітей; лікарем-неврологом – 33 дитини; лікарем-офтальмологом – 21 дитину; лікарем-ендокринологом – 10 дітей. Під час огляду батьки та маленькі пацієнти отримали кваліфіковані медичні консультації та рекомендації, а також за потребою адресну гуманітарну допомогу.

Дякуємо лікарям за активну роботу з населенням і радимо місцевим мешканцям слідкувати за оголошеннями, щоб не пропустити наступний візит лікарів.

Будьте здорові! Мирного неба!

КНП «Тарутинський ЦПМСД»

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.