Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Друк

22 грудня під головуванням селищного голови Сави Чернєва відбулось чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, на порядок денний якого було винесено 33 питання.

Перед початком засідання виконкому усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих військових та мирних жителів України внаслідок збройної агресії російської федерації.

У ході засідання виконавчий комітет схвалив: проект рішення «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік» та шість програм, які стосуються розвитку, захисту, безпеки та підтримки різних галузей громади та населення.

Були затверджені план роботи виконавчого комітету та графік особистого прийому громадян посадовими особами виконавчого комітету селищної ради  на 2023 рік.

Заслухані доповіді відповідальних посадових осіб: про надання адміністративних послуг через Центр надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради за 2022 рік, про роботу Адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області за 2022 рік, а також звіт про результати діяльності Комунальної установи «Тарутинський інклюзивно-ресурсний центр» за 2022 рік.

Члени виконкому затвердили: перелік об’єктів та видів безоплатних суспільно корисних робіт для відбування порушниками покарання у виді громадських робіт та адміністративного стягнення у виді громадських робіт та перелік підприємств, установ, об’єктів та видів оплачуваних суспільно корисних робіт для осіб, на яких судом накладено стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Крім того прийняті рішення: щодо надання квартир соціально-незахищеним категоріям громадян, взяття на квартирний облік дітей, позбавлених батьківського піклування і дитини-сироти та надали дозвіл на систематичні побачення із малолітньою онукою.

На засіданні виконкому затверджені розрахунки по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами.

Завершуючи засідання, Тарутинський селищний голова подякував виконавчому комітету за плідну працю у 2022 році та побажав миру і ефективної роботи у 2023 році задля розвитку громади.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.