Подарунки дітям від Святого Миколая

Друк

День Святого Миколая – особливий для кожної дитини. В цей день дитяче серце з трепетом чекає від Святого справжнього дива.

Напередодні свята учні початкових класів Тарутинського ліцею брали участь у вікторині «Святий Миколай, до нас завітай» і свої листи з відповідями кидали у скриньку Святого Миколая. У листах діти проявили усю свою оригінальність та творчість. 19 грудня зі щасливою усмішкою радості на обличчях учні початкових класів отримали від покровителя подарунки.

В цей же день директор Тарутинського ліцею Олег Ткаченко особисто привітав з Днем Святого Миколая Тетяну Самолюк, у якої нещодавно на фронті загинув тато. Танюша отримала подарунок солодощів і 2000 гривень.

Вчитель Тарутинського ліцею Григорій Церковний разом із службою у справах дітей Тарутинської селищної ради став організатором  акції «Подаруй дитині радість», яка проходила з 5 по 15 грудня. Під час акції було сформовано та роздано 80 подарунків, які складались з солодощів та фруктів, а також до подарунку увійшли: настільні ігри, м'які іграшки, канцелярія (розмальовки, фломастери, краски і т.п.). До проведення акції долучилися  небайдужі мешканцям громади - підприємці: Ольга Берил, Світлана Слободчикова, Николай Ганели, Анатолий Бучков  та учні, їх батьки і вчителі початкової школи, 10-А клас та класний керівник Наталія Кожухар, особисто учні старшої школи Ірина Бардай, Богдан Пульбер та Ксенія Ищенко, Аліна Кісеоларь, Юля Торган та Ірина Сараїн,  вчитель трудового навчання Малоярославецької Другої гімназії Валентина Карамаврова.

У День святого Миколая  подарунки дітям Тарутинської громади, які опинилися у складних життєвих обставинах особисто вручали Джури рою "Патріот» Тарутинського ліцею  та працівники служби у справах дітей Тарутинської селищної ради. Для дівчаток та хлопчиків це було справжнє диво та свято, якого вони чекали.

Даруючи дітям позитивні емоції, організатори добрих справ побажали їм рости в любові і турботі, щасливими і здоровими в мирній України.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.