Позачергове засідання виконавчого комітету

Друк

         Для розгляду питань, що потребують негайного вирішення, 13 грудня 2022 року скликано позачергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, яке відбулося під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва.

         Присутні на засіданні вшанували воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

         Члени виконкому прийняли рішення про виділення коштів комунальному некомерційному підприємству «Тарутинська центральна лікарня» з резервного фонду бюджету селищної ради на придбання дизпалива для роботи генератора під час аварійних відключень енергопостачання.

         Також  прийнято важливе рішення про надання матеріальної допомоги: членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь у бойових діях на території України, та  військовозобов’язаній, яка перебувала у полоні.

         З метою захисту прав дітей виконавчий комітет прийняв позитивні рішення з питань щодо надання дозволу на вчинення правочину дарування житла, в якому проживають малолітні діти, та призначення опіки, піклування над дітьми, які залишились без батьківського піклування.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.