Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Друк

9 грудня 2022 року відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тарутинської селищної ради.

Серед питань порядку денного - питання, що потребують негайного вирішення для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з вимкненням світла.

Комісія розглянула можливість виділення коштів в терміновому порядку на закупівлю дизельного пального для забезпечення роботи дизельного генератора у КНП «Тарутинська ЦЛ», враховуючи добові витрати на роботу генератора та потребу наявності палива на 7 днів.

Для забезпечення роботи Пункту Незламності, який розгорнутий на території смт.Тарутинне 35 ДПРЧ, заслухано питання щодо виділення з матеріального резерву селищної ради пального для роботи генератора у даному Пункті.

Також, було розглянуто питання про виділення з матеріального резерву селищної ради макаронних виробів та крупи пшеничної для формування «Спільного продуктового набору» для ВПО, багатодітних, малозабезпечених та мешканців громади, які опинились в складних життєвих обставинах. «Спільні продуктові набори» формуються з продуктів, які надійшли з Координаційного гуманітарного штабу Одеської області та резервного фонду селищної ради.

За результатами доповідей та з урахуванням їх обговорення по всім розглянутим питанням прийняті позитивні рішення.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.