Урочистий захід до Дня Збройних сил України

Друк

6 грудня 2022 року в парковій зоні смт Тарутине біля меморіалу загиблим воїнам - Захисникам України відбувся мітинг, присвячений Дню Збройних сил України та відкриттю меморіальних дошок загиблим воїнам Тарутинської громади Івану Гуденко, Ігорю Попазу, Олександру Мурзіну, Петру Самолюку.

Захід відбувся за участю: Тарутинського селищного голови Сави Чернєва, рідних та близьких загиблих воїнів, представників громадської організації ветеранів та інвалідів АТО Тарутинської селищної ради, військовослужбовців, учнів Тарутинського ліцею, працівників організацій та підприємств селища.

Вітаючи військовослужбовців та усіх присутніх зі святом, селищний голова відмітив, що усі мешканці Тарутинської громади глибоко шанують всіх, хто боронить рідну землю та став на захист суверенітету та територіальної цілісності  України. «Сьогодні ми низько схиляємо голови перед подвигом захисників, які віддали своє життя за незалежність нашої держави та приносимо глибокі співчуття рідним та близьким загиблих. У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм» - зазначив Сава Чернєв.

Селищний голова вручив родинам загиблих воїнів сертифікати на 10 000грн.

Учасників заходу також привітав голова громадської організації ветеранів та інвалідів АТО Тарутинської селищної ради Іван Решотка,  який вручив матері загиблого солдата Олександра Мурзіна «Орден матері бійця» і нагородив прикордонника відзнакою «Хрест бойового братерства».

Почесне право відкрити пам’ятні дошки загиблим воїнам надали близьким наших Героїв.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих внаслідок російської агресії проти України та поклали квіти до пам`ятного меморіалу.

Шановні військовослужбовці! Нехай щира любов до України, ваші славетні бойові подвиги та народна повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Міцного здоров’я, добра та злагоди вам і вашим родинам, дорогі воїни! І всім нам мирного неба!

Слава Україні!

 

   

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.