Волейбольний турнір пам’яті ветеранів-спортсменів

Друк

12 листопада 2022 року в спортивному залі Тарутинського ліцею відбувся великий волейбольний турнір пам’яті ветеранів-спортсменів смт Тарутине.

Турнір відбувся за підтримки Тарутинської селищної ради, підприємців Тарутинської громади, родичів ветеранів спорту та небайдужих мешканців Тарутинської громади.

У двох підгрупах  за вихід у фінал змагалися шість команд з м.Арциз, сіл Рівне та Ярове Тарутинської громади та три команди з смт Тарутине.

Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди завзято змагалися за титул найкращої. У вирішальному поєдинку зійшлися волейболісти с.Ярове та команда Тарутине-мікст. До складу команди Тарутине-мікст увійшли як досвідчені спортсмени, так і учні Тарутинського ліцею: і хлопці, і дівчата. Саме ця команда отримала перемогу у фіналі турніру з рахунком 2:1.

По завершенню турніру відбулося нагородження  усіх учасників та призерів змагань.

Вітаємо команду Тарутине-мікст з перемогою! Команда показала яскраву та динамічну гру, яка всиляє впевнення на подальший розвиток волейболу в громаді.

Дякуємо організаторам – волейбольному клубу «Тарутине» та спонсорам турніру за підготовку і проведення спортивного свята, який приніс усім позитивні враження та неповторні емоції!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.