В Болграді відбувся турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ

Друк

12 листопада на спортивному майданчику в м. Болград, відбувся благодійний  турнір з міні-футболу серед молоді та ветеранів  на підтримку Збройних сил України.

Представники футбольних команд вирішили не стояти осторонь і долучитись до підтримки наших військовослужбовців. Крім того до заходу долучилися волонтери, які в свою чергу організували ярмарок та запропонували учасникам турніру та вболівальникам різні вироби власного виробництва.

У змаганні взяли участь команди з Арцизької (ФК "Буджак"), Тарутинської (ФК "Тарутине") та Болградської громад (ФК "СКАД", ФК «Абсолют»).

Протягом дня гравці щосили боролись за перемогу у грі. За результатами змагань перемогу здобула футбольна команда ФК "Тарутине" смт. Тарутине. Друге місце зайняла команда ФК "Буджак" м. Арциз, третє місце отримала команда  ФК "СКАД" м. Болград.

Саме такими дружніми змаганнями та спільними зусиллями щодо збору коштів, футболісти і волонтери намагаються підтримати наших захисників, які ціною власного життя виборюють незалежність країни. За результатами проведення благодійного турніру було зібрано 4020 грн.

Кошти будуть перераховані на рахунок БФ БО «ЛІГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА», для закупівлі чергового дрону та генераторів.

Молодь та ветерани футболу спільно з благодійним фондом БО «ЛІГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА» закликають приєднатись до збору коштів на підтримку ЗСУ.

Збір допомоги триває і надалі, бо мета у всіх одна – перемога!

Болградська районна військова адміністрація дякує усім футбольним  команда та волонтерам, які прийняли  участь у турнірі. В єдності наша сила!

Важлива кожна гривня! Приєднатись до збору можна за наступними реквізитами:

Найменування одержувача: БО БФ «ЛIГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА»

Код отримувача: 44724712

Рахунок у форматі згідно зі стандартом IBAN: UA623052990000026002044915646

Назва Банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Призначення платежу: благодійний внесок.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.