Чергове засідання виконкому Тарутинської селищної ради

Друк

         29 вересня 2022 року в Тарутинській селищній раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Сави Чернєва.

          Перед початком засідання селищний голова від імені усіх членів виконкому привітав депутата Болградської районної ради, члена виконкому Тарутинської селищної ради Олександра Павлова з ювілейним Днем народження.

          29 вересня - День пам’яті жертв Бабиного Яру – одного з найжахливіших символів Голокосту. Хвилиною мовчання члени виконавчого комітету вшанували пам'ять загиблих трагедії Бабиного Яру та усіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

          На засіданні виконкому було розглянуто 28 важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, серед яких питання: щодо захисту прав та інтересів дітей; надання матеріальної допомоги мешканцям громади; про затвердження Порядку надання одноразової грошової допомоги мешканцям Тарутинської селищної територіальної громади призовного віку, мобілізованим під час дії воєнного стану в Україні; про надання квартири багатодітній сім’ї; про взяття на квартирний облік мешканців громади.

         Також розглянуто ряд питань житлово-комунальної сфери, затверджені розрахунки по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами громади з надання послуг у сфері ЖКГ.

          За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.