Урочистий захід до Дня працівників освіти

Друк

          У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначається День працівників освіти.

          Сьогодні, 29 вересня 2022 року, освітяни Тарутинщини отримували вітання із професійним святом.        

          Вітаючи працівників освіти громади, Тарутинський селищний голова Сава Чернєв виразив освітянам глибоку вдячність за невтомну працю, творчий пошук, добро і щедрість душі, високий професіоналізм та життєву мудрість. Він також висловив впевненість, що спільними зусиллями керівництва громади, працівників освіти та батьків будуть вирішені задачі, що продиктовані умовами воєнного часу.

         За багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність, значний особистий внесок у справі навчання і виховання підростаючого покоління, з нагоди святкування Дня працівників освіти  та Дня професійно-технічної освіти селищний голова вручив Грамоти Болградської районної державної адміністрації та  Подяки Тарутинської селищної ради кращим керівникам, працівникам та колективам закладів освіти і комунальних установ громади, викладачам та працівникам Державного навчального закладу «Тарутинський професійний аграрний ліцей»,  колективу Тарутинської дитячої музичної школи.

        Освітян громади також привітала начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради О.Кушнір, яка вручила працівникам освіти Грамоти відділу.

        Шановні працівники освіти! Тарутинська селищна рада вітає вас зі святом та бажає безхмарних благословенних днів, міцного здоров’я, життєвої сили, особистого щастя, творчої енергії, нових педагогічних звершень заради незалежної України. Натхнення вам та віри у щасливий завтрашній день!                    

       

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.