Відбулося пленарне засідання 26-ї сесії Тарутинської селищної ради

Друк

        Під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва відбулося пленарне засідання 26-ї сесії Тарутинської селищної ради VIII скликання.

        Передусім селищний голова від імені усіх депутатів Тарутинської селищної ради та присутніх на пленарному засіданні привітав депутатів Федору Дерменжі та Галину Желяскову з ювілейними днями народження.

        У планерному засіданні сесії взяли участь: депутат Болградської районної ради О.Павлов, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету О.Сілоч, керівники комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів Тарутинської селищної ради, редактор газети «Знамя труда» В.Ганган.

        Напочатку пленарного засідання депутати хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії росії проти України.

        Загалом було розглянуто 28 питань порядку денного, 26 з яких попередньо опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій.

        У ході роботи депутати селищної ради внесли зміни до цільової програми «Здоров’я» на 2021-2023 роки та до рішення Тарутинської селищної ради від 19.03.2021 року № 273-VIII «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради. Внесені зміни та доповнення до рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2021 року № 1586-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік».

        Також депутатами прийнята низка рішень з майнових та земельних питань.

         З метою забезпечення базових потреб та соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій,  розміщених на території Тарутинської громади на пленарному засіданні сесії на розгляд депутатів було запропоновано ще два проекти рішення, які прийняті одноголосно.

        

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.