Начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура з робочим візитом відвідав Тарутинську громаду

Друк

           13 вересня 2022 року начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура та заступник начальника Болградської РВА Вячеслав Кулик з робочим візитом відвідали Тарутинську громаду.

            З метою організації роботи щодо розселення внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів в громадах Болградського району Геннадій Бамбура провів робочу нараду в Тарутинській селищній раді за участю голови Тарутинської селищної ради Сави Чернєва, заступника Тарутинського селищного голови Олени Сілоч та заступника Бородінського селищного голови Степана Арнаутова.

          Під час зустрічі були обговорені плани керівництва громад щодо розміщення ВПО на їх територіях з дотриманням вимог наказу Міністерства охорони здоров’я «Про затвердження Мінімальних вимог щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення під час екстреного облаштування місць тимчасового перебування ВПО у зв’язку із збройною агресією Російської Федерації». Були визначені незадіяні заклади соціальної сфери та місця компактного проживання, де можливо розмістити зазначену категорію осіб.

          Начальник  Болградської РВА Геннадій Бамбура звернув увагу на питання щодо забезпечення продуктами харчування та медичним супроводом ВПО, а також на організацію роботи з працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (спільно з центрами зайнятості), надання соціальних послуг та організацію навчального процесу дітей ВПО.

         По завершенню робочої зустрічі керівництво району та Тарутинської громади обговорили проблемні питання щодо розміщення ВПО.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.