Апаратна нарада Тарутинської селищної ради

Друк

          29 серпня 2022 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду, в якій взяли участь: секретар селищної ради А.Куракова, секретар виконкому селищної ради О.Абрамова, заступник селищного голови І.Долгорук, керівники комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.                                                                                            

         Під час наради керівники звітували про проведену роботу КНП та структурних підрозділів, зокрема: про роботу закладів охорони здоров’я, про роботу з внутрішньо-переміщеними особами, про підготовку навчальних закладів і укриттів до нового навчального року, про проведені заходи до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України. Також були порушені деякі земельні питання, питання житлово-комунального господарства та стан виконання доходної частини місцевого бюджету.

        За результатами інформацій керівників проведений аналіз стану справ в громаді.

        Селищний голова подякував працівникам культури громади, відділу освіти, старостам старостинських округів та всім, хто взяв участь у благодійному Бессарабському ярмарку «Разом наближаємо Перемогу». На ярмарку  було зібрано понад 88 тис.грн., які будуть передані на потреби Збройних сил України.  

         По завершенню апаратної наради були визначені основні завдання на поточний тиждень. Селищний голова надав відповідні доручення відповідальним особам.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.