23 серпня в селищі Тарутине відбулись урочистості, присвячені Дню Державного Прапора України та  Дню Незалежності України

Друк

23 серпня в селищі Тарутине відбулись урочистості, присвячені Дню Державного Прапора України та  Дню Незалежності України.

У святкових заходах взяли участь: керівництво Тарутинської селищної ради, керівники та працівники структурних підрозділів і комунальних підприємств селищної ради, представники благодійних організацій, військовослужбовці, учасники АТО, мешканці Тарутинської громади, громадськість.

Сьогодні незалежність України знаходиться в руках наших Воїнів-Героїв, які під небесним та пшеничним кольорами боронять країну. Синьо-жовті стяги майорять над звільненими містами та селищами, на бойових машинах, блокпостах, над бліндажами. Вони не лише нагадують про обов’язок захищати рідну землю, вони стали для наших воїнів оберегами і символами нашої з вами спільної майбутньої Перемоги.

Урочистості розпочались в селищному Будинку культури привітаннями з нагоди державних свят. Вітаючи мешканців громади з Днем Державного Прапора та  Днем Незалежності України Тарутинський селищний голова Сава Чернєв зазначив: «Державний Прапор як символ нашої країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. День Державного Прапора передує найбільшому державному святу – Дню Незалежності, який ми відмічаємо 24 серпня. Акт проголошення незалежності України увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю. Для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями.

Тож наш головний обов’язок і велика відповідальність перед загиблими, перед нинішнім та прийдешніми поколіннями – зробити усе можливе, щоб синьо-жовтий прапор одвічно майорів  над Незалежною Україною.» Селищний голова щиро побажав усім довго і щасливо жити в квітучій країні без зовнішніх конфліктів, під мирним небом та вічною любов’ю до Батьківщини!

 Сава Чернєв Нагородив Орденом "За вірність дружнім традиціям" та Почесною грамотою Тарутинської селищної ради за активну життєву і громадську позицію, особистий внесок у розвиток Тарутинської територіальної громади та волонтерського і благодійницького руху, з нагоди Дня Незалежності України Сімона НОВОТНОГО, нагородив Грамотою Болградської районної ради Одеської області за багаторічну сумлінну працю, активну життєву і громадську позицію, особистий внесок у розвиток Тарутинської територіальної громади та волонтерського і благодійницького руху та з нагоди Дня Незалежності Крук Світлану, голову Громадської організації «Тарутинське районне німецьке культурне товариство Бессарабський дім» та Масленкова Володимира, голову Товариства з обмеженою відповідальністю «АЛКОЛАЙН».

 Оголосив  Подяку Тарутинської селищної ради за багаторічну сумлінну працю, активну життєву і громадську позицію, особистий внесок у розвиток Тарутинської територіальної громади та волонтерського і благодійницького руху та з нагоди Дня Незалежності України депутатам селищної ради, членам виконавчого комітету, підприємцям, працівникам ГУ ДСНС України, прикордонникам, також оголосив Подяку Тарутинської селищної ради за зразкове виконання службового обов’язку, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість, відданість Присязі та з нагоди Дня Незалежності України військовослужбовцям та працівникам поліції.

Урочистості продовжились тематичним концертом за участю солістів та колективу художної самодіяльності Тарутинського селищного Будинку культури, які подарували присутнім незабутнє враження від виконання танцювальних композицій, українських пісень та танців.

Тож, нехай не вичерпується джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії й впевненості у власних силах для здобуття Перемоги!

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.