Пленарне засідання чергової сесії Тарутинської селищної ради

Друк

         Під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва сьогодні відбулося пленарне засідання чергової 25-ої сесії Тарутинської селищної ради.

         Перед початком роботи сесії депутати селищної ради хвилиною мовчання вшанували пам'ять військовослужбовців та мирних жителів України, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації.

         Тарутинський селищний голова Сава Чернєв від себе особисто та від депутатського корпусу привітав з ювілейною датою депутата Тарутинської селищної ради VIII скликання Чапира Степана Васильовича з врученням Пам’ятної адреси.

         Під час пленарного засідання було розглянуто шістнадцять питань порядку денного.

        Одним з важливих питань було прийняття рішення про перейменування об’єктів топоніміки (вулиць, провулків, тощо) у населених пунктах  Тарутинської селищної територіальної громади.

         Було розглянуто ряд фінансових питань щодо внесення змін до бюджету Трутинської селищної ради та змін до Програми забезпечення національного спротиву на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

Також, депутатами було заслухане виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади за  І півріччя 2022 року.

 Обранці громади затвердили акт приймання-передання майна з балансу Комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня Тарутинської селищної ради Одеської області на баланс Комунального некомерційного підприємства «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської селищної ради.

        Підтриманий проект рішення «Про прийняття у комунальну власність Тарутинської селищної територіальної громади пам’ятного меморіалу загиблим воїнам в АТО та ООС».

На засіданні також були прийняті й інші, важливі рішення: надання згоди на прийняття рухомого майна з державної  власності до  комунальної власності Тарутинської селищної територіальної громади, безоплатна передача з балансу відділу освіти,  молоді  та  спорту Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області рухомого майна на баланс комунального підприємства «Рівнянський» Тарутинської селищної ради, надання згоди на залучення техніки та особового складу комунальної установи «Місцевої пожежної охорони «Серпневе» Тарутинської селищної ради, для надання допомоги 35 ДПРЧ 9 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області під час гасіння великих пожеж за межами кордонів населених пунктів територіальної громади.

Вперше, за тривалий час, з початку воєнного стану, на пленарному засіданні були розглянуті дозволені чинним законодавством земельні питання.

Прийняті рішення двадцять п’ятої сесії будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті селищної ради у розділі «Селищна рада».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.