Вступна кампанія – 2022

Друк

27 липня та 02 серпня 2022 року всі випускники 2022 року та випускники минулих років, які перебувають на територіях Тарутинської та Бородінської громад, мали можливість пройти національне мультипредметне тестування на базі Тарутинського НВК, який визначений тимчасовим екзаменаційним центром.

За графіком, затвердженим Українським центром оцінювання якості освіти, тестування пройшли 154 особи зі 180 зареєстрованих.

Цьогоріч тестування проходило виключно у електронному форматі. Кожному учаснику було забезпечено персональне місце в аудиторії за комп’ютером. Для організації та проведення заходу було залучено 5 педпрацівників закладів освіти.

На останній сесії випускникам довелося під час тривоги спускатися в укриття, та, на щастя, згідно з регламентом, їм вистачило часу на закінчення роботи без перескладань на інший день.

З метою створення безпечних умов перебування учасників тестування та задіяного персоналу представником ДСНС було здійснено огляд приміщень школи щодо дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки; представником поліції забезпечено безпеку та громадський порядок.

Відділ освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради висловлює щиру подяку керівникам Тарутинського (Ткаченко О.В.), Підгірненського (Торлак Т.Д.), Березинського (Сметана Д.В.), Виноградівського (Куруч Т.І.), Рівненського (Чебан Л.С.), Красненського (Узун Т.І.), Петрівського Першого НВК (Парліковій І.В.) за створення належних технічних умов в аудиторіях для проведення тестування, відповідальному за пункт тестування Сичевій Наталі Георгіївні та помічнику Глугану Леоніду Миколайовичу за організацію проведення; залученим до проведення тестування педпрацівникам – за належне виконання регламенту проведення в особливих умовах та службам, що забезпечили необхідні умови.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.