Відбулася апаратна нарада селищної ради

Друк

          1 серпня під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва відбулася апаратна нарада селищної ради за участю секретаря селищної ради Анетти Куракової, секретаря виконкому селищної ради Олени Абрамової, заступників селищного голови Олени Сілоч та Івана Долгорука.

          Керівники комунальних некомерційних підприємств та начальники структурних підрозділів селищної ради поінформували про хід виконання поточних завдань та повноважень, покладених на їх підрозділи.

          Протягом тижня на стаціонарне лікування до відділень Тарутинської центральної лікарні госпіталізовано 79 хворих, виписано 79 чол., народилося 3 дітей. За два останні тижні до центральної лікарні за медичною допомогою звернулися 58 внутрішньо переміщених осіб, 7 з них госпіталізовані, 51 – надана амбулаторна допомога.

         За період з 25 по 29 липня медичними працівниками Тарутинського центру первинної медико-санітарної допомоги було прийнято 1480 мешканців ОТГ та 16 внутрішньо переміщених осіб. В денних стаціонарах пролікована 71 особа, у тому числі 28 ВПО. Охоплено щепленням від коронавірусної хвороби – 26 чол. На минулому тижні було здійснено 9 виїздів сімейними лікарями для надання медичної допомоги населенню ОТГ, всього прийнято 132 особи: дорослих – 95, дітей – 37.

        На обліку відділу соціального захисту перебувають 1957 внутрішньо переміщених осіб. 234 ВПО знялись з обліку відділу. Вирішується питання щодо влаштування частково недієздатної особи.

        27 липня в громаді проведені 2 сесії національного мультипредметного тесту. Проходить реєстрація закладів освіти за новими типами. Складені акти на 6 найпростіших укриттів закладів освіти. До Дня Української Державності усі ЗО громади долучилися до святкових онлайн-привітань.

        Доходна частина бюджету селищної ради виконана за липень 2022 року на 77%,  за 7 місяців 2022 року на 101%.

         Під час апаратної наради були обговорені і інші важливі питання житлово-комунальної сфери, соціального захисту та медичного обслуговування громадян похилого віку, підготовки закладів бюджетної сфери до опалювального сезону та інші.  Тарутинський селищний голова зробив ряд зауважень та надав доручення керівникам КНП та структурних підрозділів.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.