Про головне за минулий тиждень та плани на поточний період

Друк

     Тарутинський селищний голова Сава Чернєв 30 травня провів апаратну нараду з керівниками комунальних некомерційних підприємств і структурних підрозділів селищної ради за участю заступників голови селищної ради, секретаря та секретаря виконкому селищної ради.

      За два останні тижні на стаціонарне лікування до відділень Тарутинської центральної лікарні було госпіталізовано 68 чол., виписано - 56; народилося 2 дітей. За тиждень звернулися за медичною допомогою 15 переселенців, з них – 9 госпіталізовані, 6 – отримали амбулаторну допомогу. До Тарутинської лікарні надійшла гуманітарна допомога від Благодійного фонду з Румунії у вигляді медикаментів та виробів медичного призначення.  

     За період з 23 по 28 травня Тарутинським центром первинної медико-санітарної допомоги надана медична допомога 1277 особам, з них - 1064 дорослим та 213 дітям. У тому числі надана медична допомога 20 внутрішньо-переміщеним особам, з них - 10 дітям. Продовжується вакцинація населення проти COVID-19. За останній тиждень вакциновані 127 чол.: першою дозою – 44, другою дозою – 44, бустерною – 39 чол.

     На обліку відділу соціального захисту населення селищної ради станом на 30 травня перебувають 2053 вимушених переселенців. Спеціалістами відділу за п’ять місяців поточного року прийняті заяви: 523 - на оформлення субсидій, 127 – на пільги та 1655 – на соціальну допомогу.

     Протягом минулого тижня надана допомога 57 внутрішньо переміщеним особам та військовослужбовцям у вигляді продуктів харчування, засобів особистої гігієни, м’якого інвентаря.

     В закладах освіти громади проведений флешмоб «Пісня душа народу». У онлайн форматі відбулася нарада з педагогами-організаторами закладів освіти  за підсумками навчального року з виховної роботи. Продовжується проведення заходів з профорієнтації. Проводяться консультації щодо вибору освітньої програми навчальними закладами на 2022/2023 навчальний рік.

      Заклади культури громади взяли участь у онлайн-фестивалі до Дня слов’янської писемності та культури та обласному конкурсі «Співуча родина». Йде підготовка до Дня захисту дітей.

      Станом на 30 травня доходна частина бюджету селищної ради виконана на 80%.

       Розпорядженням Тарутинського селищного голови від 27 травня 2022 року скликана чергова 23 сесія Тарутинської селищної ради, пленарне засідання якої відбудеться 7 червня 2022 року.

        У ході апаратної наради Тарутинський селищний голова заслухав начальників структурних підрозділів соціальної сфери щодо підготовки до опалювального сезону, а саме – про хід заготівлі дров.  Крім того, селищним головою було надано керівникам структурних підрозділів ряд доручень та рекомендацій.

   

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.