Привітання Тарутинського селищного голови Сави ЧЕРНЄВА з Днем банківського працівника

Друк

Шановні працівники банківських установ Тарутинської громади!

Прийміть найкращі вітання з нагоди професійного свята – Дня банківського працівника! Цим святом держава відзначає важливу роль банківської системи і значний внесок банківських працівників у розвиток економіки України та забезпечення її фінансової стабільності.

Ефективна робота банків сьогодні – це величезна праця, знання, досвід банківських працівників – економістів,менеджерів, адміністраторів, касирів та багатьох інших, неоціненний досвід ветеранів. Усі вони заслуговують щирих слів подяки і найкращих побажань.

У цей святковий день висловлюю впевненість у тому, що Ваш професіоналізм та самовіддана наполеглива праця сприятимуть підвищенню добробуту українського народу, зміцненню та розбудові фінансово-кредитної системи не лише нашої громади, а й всієї держави.

Вітаючи всіх працівників банківської системи з професійним святом хочу від усього депутатського корпусу селищної ради побажати міцного здоров’я, сімейного затишку, взаєморозуміння та злагоди. Нехай кожен новий день дарує Вам радість життя, втілює надії та сподівання на краще.

Достатку вам усім, успіхів, стабільності і процвітання.

З повагою та найкращими побажаннями,
Тарутинський селищний голова
Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.