Запрошуємо до добровільного формування територіальної оборони мешканців Тарутинської громади

Друк

Шановні мешканці громади, у зв’язку з набуттям чинності Закону України «Про основи національного супротиву», затвердженням постановою КМУ «Порядку організації, забезпечення та проведення підготовки добровольчого формування територіальних громад до виконання завдань територіальної оборони», «Положення про добровольчі формування територіальних громад» , перед нами відкривається можливість створити добровільне формування територіальної оборони нашої громади.

Для того, щоб розпочати процес створення даного формування необхідно зібрати ініціативну групу, до складу якої можуть увійти активні мешканці громади. У зв’язку з цим, мешканці , які мають бажання обороняти громаду, своє житло та сім’ї у випадку загрози нападу, або досвід військової служби, можуть запропонувати свою кандидатуру для створення ініціативної групи.

Громадяни України, які виявили бажання вступити у добровольчі формування Тарутинської селищної територіальної громади можуть особисто звернутися до старости відповідного старостинського округи громади або за телефонами 067-126-94-32, 094-962-14-73

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.