Апаратна нарада Тарутинської селищної ради

Друк

21 березня під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва відбулась апаратна нарада селищної ради.

Відкриваючи апаратну нараду селищний голова зазначив, що усі структурні підрозділи та комунальні підприємства Тарутинської селищної ради працюють у штатному режимі. Також селищний голова акцентував увагу на забезпечені безперебійної роботи об’єктів критичної інфраструктури.

На минулому тижні до Тарутинської центральної лікарні було госпіталізовано 43 ургентних хворих. На стаціонарному лікуванні перебуває 11 внутрішньо переміщених осіб. З 21 березня Тарутинська лікарня повертається до планового прийому хворих. КНП «Тарутинська центральна лікарня» підписала договір з Національною службою здоров’я України по пакету послуг «Медична допомога при пологах».

Первинна медична допомога населенню Тарутинської ОТГ та внутрішньо переміщеним особам надається у повному обсязі. З 1 березня таку допомогу отримали 3203 чол., з них: 1793 дорослих та 1410 дітей; 87 ВПО. Зменшилась кількість хворих на гостру респіраторну вірусну хворобу. На денному стаціонарі з 1 березня отримали лікування 94 чол. КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» продовжує проводити вакцинацію населення, організовані виїзди медпрацівників для проведення вакцинації в населених пунктах громади.

Відділом соціального захисту населення проводиться прийом документів громадян на оформлення субсидій та соціальної допомоги, відновлюється  робота щодо складання актів обстеження сімей, в яких проживають внутрішньо переміщені особи, продовжується формування списків на надання допомоги (продуктових наборів) мешканцям громади що перебувають у складних життєвих обставинах.

Заклади освіти Тарутинської громади працюють у дистанційному форматі. Відділом освіти, молоді та спорту в онлайн-режимі проводяться заплановані заходи: семінари з вчителями-предметниками, практичними психологами та конкурси «Юний дослідник», «Винахідники-раціоналізатори», «Чисті роси».

До Тарутинської селищної ради продовжує поступати допомога від підприємств, підприємців та мешканців. Усі сільськогосподарські підприємства громади долучились до створення резервного фонду зерна в громаді.

В ході апаратної наради були обговорені інші важливі питання щодо життєзабезпечення громади під час воєнного стану.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.