Тарутинський селищний голова провів апаратну нараду

Друк

Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду з начальниками структурних підрозділів селищної ради та керівниками комунальних некомерційних підприємств.

У ході наради були обговорені нагальні питання сьогодення Тарутинської громади. Усі структурні підрозділи та комунальні підприємства  селищної ради працюють у штатному режимі.

Селищний голова акцентував увагу на наданні допомоги продуктами харчування гостро нужденним мешканцям Тарутинської громади та біженцям, що проживають на території громади.

Центральна лікарня доукомплектована необхідним, підготовлені бомбосховища.

Тарутинською селищною радою направлені листи до міжнародних благодійних фондів щодо потреби у медикаментах, яких у лікарні невеликій запас.

Також на нараді було обговорено питання відкриття благодійного фонду селищної ради у зв’язку з тим, що багато керівників підприємств та підприємців бажають надати допомогу коштами.

Під час наради селищний голова надав ряд доручень щодо термінового виконання керівникам структурних підрозділів та комунальних некомерційних підприємств селищної ради.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.