Шановні мешканці смт Тарутине та Тарутинської громади!

Друк

Шановні мешканці смт Тарутине та Тарутинської громади!

25 лютого 2022 року  Тарутинський селищний голова Сава Чернєв звернувся до  керівників підприємств та підприємців Тарутинської громади надати допомогу прикордонникам та формуванню територіальної оборони. Підприємства та підприємці активно відгукнулися на прохання селищного голови. До надання допомоги долучилися і мешканці громади. На сьогодні надається допомога паливом, медикаментами, продуктами харчування.

В Тарутинській селищній раді продовжує працювати пункт збору допомоги. Крім продуктів харчування, які поступають до пункту, необхідні засоби особистої гігієни (туалетне мило, вологі серветки, паперові рушники, туалетний папір), а також одноразовий посуд, з продуктів харчування: консерви (рибні, м’ясні, овочеві, паштети), пакетований чай, кофе, цукор; бутильована вода, печиво, сушки, сухарики, галети.

Допомога, приймається в адміністративному будинку селищної ради (колишня адміністрація). Телефон для довідок +380977334396.

Керівництво селищної ради висловлює щиру вдячність за порозуміння, підтримку та надання допомоги у складний час. 

Тарутинська селищна рада готується до прийому евакуйованих з інших територій України, йде підготовка приміщень для розміщення людей.

Шановні мешканців Тарутинської громади, якщо у вас є можливість розмістити у себе в домі чи квартирі людей, що спасаються від бойових дій, просимо повідомите про це секретаря Тарутинської селищної ради Анетту Бериківну Куракову за т.+380977334396, яка формує резерв житла.

Керівництво Тарутинської селищної ради закликає мешканців громади зберігати спокій, дотримуватися вимог комендантської години!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.