Щодо ситуації в Тарутинській громаді станом на 10.00 год. 26.02.2022 року

Друк

Щодо ситуації в Тарутинській громаді станом на 10.00 год. 26.02.2022 року

 

Станом на 10.00 26 лютого 2022 року ситуація в Тарутинській громаді перебуває під контролем керівництва Тарутинської селищної ради, працівників поліції та прикордонників.

Тарутинська селищна рада готується до прийому евакуйованих з інших територій України, йде підготовка приміщень для розміщення людей.
Багато керівників підприємств, підприємців та просто жителів Тарутинської громади відгукнулись на заклик Тарутинського селищного голови Сави Чернєва надати допомогу прикордонникам та формуванню територіальній оборони. Поступає допомога продуктами харчування, медикаментами, паливом. Керівництво селищної ради висловлює щиру вдячність за таку важливу та необхідну підтримку у складний час для всієї країни.
В Тарутинській селищній раді продовжує працювати пункт збору допомоги. Будемо раді будь-якій допомозі, яка приймається в адміністративній будівлі селищної ради (колишня адміністрація).
На даний час тривають роботи по встановленню блок постів на території громади. Потрібні волонтери для наповнення мішків з піском.

Керівництво Тарутинської селищної ради закликає мешканців громади зберігати спокій, дотримуватися вимог комендантської години!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.