УВАГА!!! В ОДЕСІ ТА ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВВОДИТЬСЯ КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА З 26 ЛЮТОГО 19:00 ДО 06:00

Друк

УВАГА!!!
В ОДЕСІ ТА ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВВОДИТЬСЯ КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА З 26 ЛЮТОГО 19:00 ДО 06:00
Відповідно до частини 1 статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» Начальник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Гриневецький, на вимогу командувача Оперативного командування «Південь», своїм Розпорядженням запроваджує на території Одеської області комендантську годину з 26 лютого 19:00 до 06:00.
Заборонено перебування людей у зазначені години на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.
Здійснювати перевірку документів у осіб, а в разі потреби проводити огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян, за винятком обмежень, встановлених Конституцією України.
УВАГА!!!
 
Головному управлінню Національної поліції в Одеській області та Південному територіальному управлінню військової служби правопорядку забезпечити контроль за дотриманням зазначених вимог на території Одеської області.
Дане розпорядження набуває чинності з 26 лютого 2022 року.
Визнати таким, що втратило чинність розпорядження Одеської обласної військової адміністрації №1-А/2022 від 24.02.2022 року.

Виконання розпорядження контролюватиме особисто Начальник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Гриневецький.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.