Засідання постійних комісій селищної ради

Друк


         22 лютого в ході підготовки до пленарного засідання чергової 21-ї сесії Тарутинської селищної ради відбулися засідання постійних комісій селищної ради восьмого скликання: з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту; з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту та спільне засідання постійних комісій з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з гуманітарних питань.

         Участь у роботі комісій взяли заступники селищного голови та начальники структурних підрозділів селищної ради, які доповідали з питань, внесених на розгляд комісій.

          Депутати опрацювали чотирнадцять проектів рішень та матеріали до них, отримали відповіді доповідачів на запитання, які виникали впродовж обговорення. За підсумками роботи комісій було рекомендовано винести проекти рішень на розгляд та затвердження пленарного засідання 21-ї сесії Тарутинської селищної ради, яка відбудеться 25 лютого об 11.00 в актовому залі Тарутинської селищної ради.

          З порядком денним та проектами рішень 21-ї сесії Тарутинської селищної ради можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Тарутинської селищної ради: https://www.tarutyne-sr.gov.ua/selishchna-rada/proekty-ryshen/2022-rik/proekty-sr-21-sesii/.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.