В селищній раді розглянули адміністративні правопорушення

Друк

22 лютого в Тарутинській селищної ради відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті.

На розгляд комісії надійшло 2 адміністративні протоколи.          

Комісія розглянула адміністративні матеріали за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) відносно громадянина, який встановив торгівельний майданчик самовільно без дозвільних документів, та прийняла рішення притягнути громадянина до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу у розмірі 1020 грн.

Згідно другого адміністративного протоколу адміністративне порушення, передбачене ч.2 ст.156 КУпАП, вчинене громадянином, який здійснив продаж пива неповнолітньому. Ознайомившись із наявними у матеріалах справи доказами, адміністративна комісія вирішила: працівника торгівлі, який порушив правила торгівлі алкогольними напоями, а саме продаж алкогольного напою, особі, яка не досягла 18-річного віку, притягнути до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу у розмірі 6800 грн.

Адміністративна комісія прийняла постанови шляхом голосування, роз’яснивши порядок і строки її оскарження відповідно до вимог ст.152, ч.2 ст.156, ст.252, 288, 289  Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.