Мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Друк

       З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану 15 лютого в селище Тарутине біля пам’ятнику воїнам-інтернаціоналістам, загиблим в Афганістані, відбувся урочистий мітинг.

        У заході взяли участь: Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, Бородінський селищний голова Іван Кюссе, заступник Тарутинського селищного голови Олена Сілоч, голова громадської організації «Спілка ветеранів війни в Афганістані та інших війн Тарутинської ОТГ» Петро Скрипник, представник другого відділу Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Семенюк, начальник відділу культури та туризму селищної ради Ніна Шишкова, учасники бойових дій в Афганістані та інших збройних конфліктів, учні Тарутинського НВК, громадськість.

        Звертаючись до ветеранів, голова селищної ради С.Чернєв подякував воїнам-інтернаціоналістам за бойовий подвиг, хоробрість і надійність, висловив щирі співчуття рідним та близьким загиблих  і побажав воїнам-інтернаціоналістам міцного здоров’я, миру, душевного спокою, благополуччя в сім’ях.

       Воїнів-інтернаціоналістів також привітали Іван Кюссе, Петро Скрипник та Ігор Семенюк.

       За активну підтримку Спілки ветеранів війни в Афганістані та інших війн, за продовження традицій та вирішення питань соціального захисту ветеранів війни в Афганістані і воїнів-інтернаціоналістів Тарутинської громади Петро Скрипник вручив Подяки голови Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) С,Червонописького Тарутинському селищному голові Саві Чернєву, секретарю Тарутинської селищної ради Анетті Кураковій, заступнику Тарутинського селищного голови Олені Сілоч, начальнику відділу культури та туризму селищної ради Ніні Шишковій.

        Працівники Тарутинського селищного Будинку культури підготували для воїнів-інтернаціоналістів та всіх присутніх літературно-музичну композицію, сповнену патріотизму, відчуття великої вдячності тим, хто в кращі роки юності виконував інтернаціональний обов’язок і невимовної туги за тими, хто не встиг пожити та увійшов у безсмертя. Такі заходи для молоді - важливий урок історії задля мирного майбутнього.

      Учасники мітингу вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника загиблим в Афганістані.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.