Чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради

Друк

         Сьогодні, 15 лютого під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради.

         Виконкомом селищної ради розглянуто три питання порядку денного.

         Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 №1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах», з метою удосконалення організації та забезпечення населення доступною, своєчасною, якісною і ефективною медичною допомогою виконавчий комітет Тарутинскої селищної ради  затвердив порядок, перелік та тарифи надання платних медичних послуг, які надає Комунальне некомерційне підприємство «Тарутинська центральна лікарня».            З порядком, переліком та тарифами надання платних медичних послуг можна ознайомитись на сайті Тарутинської селищної ради у розділі «Виконком ради» за посиланням: https://www.tarutyne-sr.gov.ua/vykonkom-rady/.

       Враховуючи пропозиції комісії з розгляду заяв громадян із надання одноразової грошової матеріальної допомоги (протокол №2 від 08.02.2022 року), яка розглянула звернення та документи громадян, члени виконкому прийняли рішення надати матеріальну допомогу 17 жителям Тарутинської селищної територіальної громади на загальну суму 83 тис.грн. на лікування та проведення післяопераційної реабілітації, а також особам, що перебувають у складних життєвих обставинах і скрутному матеріальному становищі та на поховання жителів, які на момент смерті ніде не працювали.

       Окрім того, було прийнято рішення про взяття на облік нерухомого безхазяйного майна, що розташоване на території Тарутинської селищної ради.

      Відповідно до регламенту виконавчого комітету усі прийняті рішення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Тарутинської селищної ради.

       

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.