Привітання селищного голови Сави ЧЕРНЄВА з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Друк

Шановні мешканці Тарутинської громади - учасники бойових дій на території інших держав!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

Куди б не закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу.

За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни-миротворця.

Збереження пам'яті про війну та її трагедії для нового покоління – наш святий обов'язок перед тими, хто загинув у пеклі Афгану й навіки залишився молодим, кого сьогодні немає з нами.

Ця війна загартувала ціле покоління громадян нашої держави, навчивши понад усе цінувати життя, людяність і справедливість.

В цей знаменний день від себе особисто, від депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної ради бажаю усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, щастя й миру, успіхів у праці та добробуту в родинах.

З повагою,
Тарут инський селищний голова
Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.