Триває капітальний ремонт дитячого садка в Тарутинській громаді

Друк

        В  рамках реалізації програми Президента України «Велике будівництво» продовжується капітальний ремонт дитячого садка в селищі Березине. Об‘єкт фінансується з державного бюджету, загальна вартість робіт складає 15 млн. грн.

       Після ремонту дитячого садка 80 дітей смт Березине зможуть перебувати в покращених умовах.

       Створення комфортних та доступних умов для виховання найменших мешканців громади – в пріоритеті її керівництва.                       25 січня Тарутинський селищний голова С.Чернєв, заступник селищного голови І.Долгорук та староста Березинського старостинського округу С.Сіваєв оглянули хід ремонтних робіт, що проводяться у дитячому садку.

       Капітальний ремонт об’єкту виконує товариство з обмеженою відповідальністю «Бессарабіястрой». Керівник підрядної організації С.Ратков ознайомив керівництво селищної ради з роботами, які проводяться. На даний час завершені монтаж системи опалення та теплотраси, завершуються роботи щодо проведення електромережі. Тривають підготовчі роботи для встановлення підвісної стелі та проведення стяжки підлоги. Першочерговою задачею будівельників є запуск системи опалення, що дасть можливість проводити внутрішні штукатурно-малярні роботи.

        Об’єм будівельних робіт, які необхідно провести у будівлі дитячого садка та на прилеглій території великий, тому їх планується завершити до початку нового учбового року.

       Реалізація даного проекту в рамках «Великого будівництва» є важливою і актуальною для Тарутинської громади, вона надасть можливість забезпечити освітніми послугами усіх дошкільнят селища Березине.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.