Засідання виконавчого комітету селищної ради

Друк

         Відповідно до Регламенту виконавчого комітету Тарутинської селищної ради та розпорядження селищного голови від 17 січня 2022 року №17-ОД  27 січня 2022 року проведено чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради під головуванням Тарутинського селищного голови С.Чернєва.

         У засіданні виконкому селищної ради взяли участь:  25  членів виконавчого комітету з 28, начальники управлінь та відділів селищної ради.

        На розгляд виконавчого комітету було винесено 29 питань порядку денного.

        В ході засідання виконавчим комітетом заслухано: інформацію про стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади за 2021 рік та Комплексної програми соціальної підтримки населення Тарутинської селищної ради на 2021-2023 роки, про підсумки роботи з національно-патріотичного виховання у закладах освіти у 2021 році та завдання щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді на 2021 рік. Також взятий до відома звіт про результати діяльності Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи за 2021 рік.

        Було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги 29 мешканцям Тарутинської громади та 46 учасникам бойових дій на території інших держав та 33-річниці виведення військ з Афганістану.

        Виконкомом затверджений графік особистого прийому громадян посадовими особами виконавчого комітету Тарутинської селищної ради на 2022 рік.

        Члени виконавчого комітету погодили перспективні плани роботи та розвитку комунальних підприємств з надання житлово-комунальних послуг на 2022 рік та затвердили розрахунок по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню КП «ВУЖКГ».     

          Були заслухані та схвалені звіти старост старостинських округів Тарутинської селищної територіальної громади за 2021 рік.

          З метою поліпшення роботи із зверненнями громадян виконавчий комітет селищної ради прийняв до відома інформацію «Про стан розгляду звернень громадян у Тарутинській селищній раді за 2021 року».

           Крім того була розглянута низка питань стосовно захисту прав та інтересів дітей.

           Під час засідання виконкому затверджені списки громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Тарутинської селищної ради та внесені зміни до складу житлової комісії при виконкомі.

          До того ж розглянуто ряд питань житлово-комунальної сфери.

          Детальніше ознайомитися з рішеннями виконавчого комітету можна на офіційному сайті Тарутинської селищної ради в розділі «Виконком ради».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.