Засідання постійних комісій Тарутинської селищної ради

Друк

            Відповідно до  розпорядження голови Тарутинської селищної ради №8-ОД з 18 січня 2022 року скликана чергова дев’ятнадцята сесія Тарутинської селищної ради, пленарне засідання якої буде проведено 28 січня 2022 року.

       25 січня року відбулись засідання постійних комісій селищної ради: з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, з гуманітарних питань, з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту. В роботі комісій взяли участь: секретар селищної ради Анетта Куракова, заступники селищного голови Олена Сілоч та Валерій Дундер, керівники управлінь та відділів селищної ради.

       В ході засідання депутати обговорили та рекомендували до розгляду на пленарному засіданні черговій сесії селищної ради проекти рішень щодо: надання цільової адресної допомоги мешканцям Тарутинської селищної територіальної громади; звіту керівника Тарутинського комунального підприємства «ВУЖКГ» про результати проведеної роботи за 2021 рік; внесення змін до статуту Комунального некомерційного підприємства «Тарутинський ЦПМСД»; надання пільг з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; внесення змін і доповнень до бюджету Тарутинської селищної ради на 2022 рік.

     Окрім того депутатами розглянуті зміни, що пропонується внести до: Положення про персональні щомісячні стипендії Тарутинської селищної ради для обдарованих дітей та молоді, до програми «Молодь Тарутинщини» на 2021-2023 роки», до Комплексної програми розвитку освіти Тарутинської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки. Також розглянуто Положення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Тарутинський ЦПМСД».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.