Щотижнева апаратна нарада в селищній раді

Друк

          6 грудня Тарутинський селищний голови Сава Чернєв провів щотижневу апаратну нараду за участю заступників селищного голови О. Сілоч та І.Долгорука, на якій начальники комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради поінформували про проведену за минулий тиждень роботу і плани на поточний тиждень.

       За інформаціями головних лікарів КНП «Тарутинська центральна лікарня» та «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ю.Савицького та А.Кияніченко в громаді спостерігається тенденція зменшення захворюваності на COVID-19.

       У ковідному відділенні центральної лікарні знаходяться 16 чоловік хворих на COVID-19, 2 з них перебувають під киснем. За тиждень до відділення поступило 5 хворих, 19 – виписані. Тарутинська центральна лікарня повністю забезпечена балонами з киснем.

      50 хворих на коронавірус перебувають на амбулаторному лікуванні, у тому числі 2 дітей. Під наглядом медичних працівників знаходяться 20 контактних осіб.

       Медичними працівниками КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» вакциновано 7451 осіб  - мешканців Тарутинської та Бородінської громад. За минулий тиждень з 29 листопада по 5 грудня вакциновано 356 чол., з них: першу дозу вакцини отримали 153 чол., другу – 203 чол.

       Дані щодо вакцинації населення свідчать про зниження її темпів. Кожен повинен пам’ятати, що на сьогодні спеціальних ліків від коронавірусу немає, тому єдиним виходом зупинити поширення хвороби та захиститись від тяжкого її перебігу є вакцинація.

        Крім того на апаратній нараді начальники структурних підрозділів поінформували керівництво селищної ради про поточну ситуацію у галузях освіти, культури, соціальної політики, економіки, з земельних питань та фінансів.

         По завершенню апаратної головою громади було надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів та установ.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь