Привітання селищного голови Сави ЧЕРНЄВА з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Друк


Шановні мешканці Тарутинської громади, депутати Тарутинської селищної ради, члени виконавчого комітету ради, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування - свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові наших сіл та селищ, забезпеченні його життєдіяльності. На наших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів - тобто підвищення рівня життя всіх жителів громади.

Як голова громади я скажу, що для мене головне - зробити селища та села нашої громади комфортними для життя. Я завжди готовий підтримати ваші ідеї й ініціативи, бо саме разом з вами ми будемо вирішувати всі проблемні питання.

В цей день я хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування: депутатам ради, членам її виконкому, працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування за спільну роботу задля добробуту людей.Особливо хочу звернутись до депутатів селищної ради, які є, насамперед, представниками інтересів наших громадян: ви завжди повинні усвідомлювати всю ступінь відповідальності перед людьми, які вас обирали і повірили в вас, у ваші сили, в вашу мудрість, так як головним об'єктом діяльності депутата завжди залишається людина.

Я б просив вас всіх, шановні колеги, завжди пам'ятати, що ми несемо відповідальність перед найвищим, що може бути в житті - перед довірою людей.
Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах місцевого самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Тож бажаю всім здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови нашої Тарутинської громади.

З повагою,
Тарутинський селищний голова
Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь