Мітинг, присвячений  Дню Збройних Сил України та відкриттю меморіальної дошки майстру-сержанту Георгію Халікову

Друк

         

         Сьогодні, 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України.

        День Збройних сил — це насамперед свято на честь тих, хто захищав та нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

       6 грудня в смт.Тарутине біля меморіалу загиблим військовослужбовцям в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил (АТО) відбувся мітинг, присвячений  Дню Збройних Сил та відкриттю меморіальної дошки майстру-сержанту Георгію Халікову, який загинув 26 жовтня 2021 року в зоні проведення ООС.

      У мітингу взяли участь: Тарутинський селищний голова С.Чернєв, заступники селищного голови О.Сілоч, І.Долгорук, секретар селищної ради А.Куракова, начальник відділу культури, молоді та спорту селищної ради Н.Шишкова,  директор Тарутинского НВК О.Ткаченко,  голова Спілки воїнів та ветеранів АТО Тарутинської громади І.Решотка, війсьвослужбовці, ветерани АТО, рій «Патріот» Тарутинського НВК, близькі та рідні, загиблих мешканців Тарутинської громади у зоні АТО, громадськість.

         Тарутинський селищний голова С.Чернєв, вітаючи військовослужбовців, висловив вдячність всім, хто сьогодні несе службу в рядах Збройних Сил України, хто днем та в ночі охороняє спокій мирних громадян та побажав військовослужбовцям, захисникам, ветеранам  та їх родинам міцного здоров’я, добра, щастя, мирного неба над Україною та щоб відвага, сміливість і мужність допомагали долати усі труднощі.            

        Перед присутніми з вітальними словами також виступили: голова Спілки воїнів та ветеранів АТО Тарутинської громади І.Решотка та заступник начальника другого відділу Болградського районного  територіального центру комплектування та соціальної підтримки В. Пізінцалі.

         Щиро привітали усіх військовослужбовців зі святом і учні Тарутинського НВК.

          Сьогодні, на Сході України у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил (АТО) серед воїнів, що захищають цілісність нашої держави немало наших земляків. На жаль, серед наших захисників є троє загиблих: сержант Олександр Топал, старший прапорщик Дмитро Деде та майстер-сержант Георгій Халіков. На мітингу вшанували пам'ять загиблого 26 жовтня 2021 року Г.Халікова відкриттям меморіальної дошки. Почесне право відкрити дошку було надано сину та брату загиблого – Максиму та Сергію Халіковим.  

         Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували пам'ять загиблих у зоні АТО.

      

       

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь