ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Друк

        У третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства. Сільськогосподарська галузь є основною в нашій селищній раді. Вона надає робочі місця жителям громади, забезпечує надходження до місцевого бюджету, підтримує селища та села, бере участь у розвитку соціальної сфери.

        Керівників та трудові колективи сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та ветеранів галузі з професійним святом привітав Тарутинський селищний голова Сава Чернєв.  У своєму привітанні селищний голова підкреслив, що у непростих умовах сьогодення доводиться працювати землеробам. Окрім професіоналізму, працьовитості та самовіддачі, їм доводиться ефективно застосовувати і комерційний талант, і ділову ініціативу, і основи сучасного менеджменту, аби долати найбільші перепони та найскладніші умови ринку.  Сава Чернєв висловив вдячність і повагу усім працівникам сільського господарства, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу, зміцнює економіку громади та України.

          До привітань долучився заступник голови Болградської районної державної адміністрації Дмитро Дімитров. Він побажав усім присутнім міцного здоров’я, благополуччя, оптимізму та розвитку.

        За сумлінну працю, високий професіоналізм, трудові досягнення та вагомий внесок у розвиток аграрно-промислового комплексу Дмитро Дімитров вручив Тарутинському селищному голові Саві Чернєву Грамоту Міністерства аграрної політики та продовольства України.

       Кращим трудівникам сільського господарства Тарутинської громади за їх багаторічну, самовіддану, невтомну працю Сава Чернєв  вручив Подяки Тарутинської селищної ради, цінні подарунки та квіти.

    Завершились урочистості чудовим святковим  концертом, який підготували  працівники Тарутинського Будинку культури.

 


Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь