25 років Тарутинському територіальному центру соціального обслуговування

Друк
25 років тому, у 1996 році відкрився Тарутинський територіальний центр соціального обслуговування для людей похилого віку та інвалідів з дитинства, які опинилися в складній життєвій ситуації. Це був якісно новий етап турботи місцевої влади про одиноких пенсіонерів та інвалідів.

Територіальний центр соціального обслуговування – унікальний, особливий заклад, люди в них працюють виключно за покликанням. Підопічні в терцентрі – різні, кожен по своєму відноситься до життя. Але, всі без винятку, потребують душевного тепла, турботи, уваги, адже вони пройшли важке життя і пережили зміну епох. Саме тому головний принцип роботи терцентру – повага до особистості кожного підопічного.

З нагоди 25-ї річниці заснування територіального центру до закладу завітали: заступник Тарутинського селищного голови О.Сілоч, начальник відділу соціального захисту селищної ради Г.Стоянова, начальник відділу культури та туризму селищної ради Н.Шишкова, директор Тарутинського центру соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх Н.Ружицька.

О.Сілоч привітала увесь колектив Тарутинського територіального центру соціального обслуговування з днем заснування закладу, висловила велику вдячність працівникам закладу за їх важливу і невтомну працю та запевнила, що керівництво Тарутинської селищної ради і надалі буде підтримувати центр соціального обслуговування, щоб його підопічні почували себе комфортно та затишно.

На честь 25-річчя терцентру Тарутинська селищна рада подарувала закладу пральну машину.

На ювілей завітали і вихованці Тарутинського центру соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх, які привітали колектив територіального центру піснями, віршами, виконанням музичних творів та подарували кожному з підопічних та працівників центру усмішки, гарний настрій та багато позитивних емоцій.


Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь